BIO Kypřicí prášek do pečiva - bezfosfátový / bez lepku 12 g
Bezlepkový BIO Kypřicí prášek do pečiva, vyrobený z pouze kvalitních BIO surovin, zajistí, aby vaše bábovka a jiné dobroty byly výborně nadýchané a odlehčené. Kypřicí látkou je vinný kámen, přírodní minerál z usazenin na stěnách sudů nebo lahví po fermentaci vína. Bezfosfátový a vhodný i pro bezlepkovou dietu. Hmotnost 12 g.
            Celé portfolio
 jedině zde v prodeji
        
            Speciální akce a
 nabídky pouze zde
        
            Novinky nakoupíte
 jako první
        
            Doprava zdarma
 od 599 Kč
        
Pomocníci v BIO
Proč použít BIO Kypřicí prášek do pečiva?
Tento spolehlivý parťák v kuchyni je vyroben z pouze pečlivě vybraných a kvalitních BIO surovin.
Díky tomuto užitečnému pomocníkovi bude při pečení vaše těsto výborně odlehčené a nadýchané, takže vaše bábovka, sušenky a jiné dobroty budou prostě skvělé.
Hlavní kypřicí složkou v tomto kypřicím prášku je vinný kámen, což je přírodní minerál získávaný z usazenin na stěnách sudů nebo lahví po fermentaci vína.
Náš Kypřicí prášek do pečiva je vhodný i pro bezlepkovou dietu a neobsahuje fosfáty, ze kterých někoho může "pálit" žáha.

Výhody
Použijte BIO Kypřicí prášek do pečiva
- Parťák v kuchyni, na kterého je spoleh
- Z pouze pečlivě vybraných BIO surovin
- Těsto bude odlehčené a nadýchané
- Kypřicí látkou je vinný kámen, přírodní minerál
- Bez lepku a bez fosfátů

Příprava
Tento produkt má široké využití
- 
Kypřicí prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále do perníku, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby. 
- 
Doporučené dávkovaní: (na 0,5 kg): těsta třená -celý sáček, těsta křehká -2/3 obsahu sáčku, těsta knedlíková- 1/3 obsahu sáčku. 
 
 Tipy
od Amylonky
Pár zásad, aby nám těsto pěkně vykynulo:
- 
Suroviny mějte v pokojové teplotě. Vše potřebné si připravte alespoň 30 minut před pečením. (Rozdíly teplot mohou zkomplikovat chemickou reakci a zabránit správnému kypření) 
- 
Míchejte nejprve suché suroviny s kypřicím práškem v jedné nádobě a tekuté suroviny v druhé nádobě. Cukr je výjimkou, ten přidejte k tekutinám. Následně všechny suroviny rychle promíchejte a vložte buchtu do vyhřáté trouby. (Raději míchejte těsto méně pečlivě, kratší dobu, protože časová prodleva ubírá výsledné nadýchanosti) 
- Kypřicí prášek můžete využít i při přípravě slaných těst a pokrmů. Existuje velké množství receptů na vdolky a různé druhy pečiva bez kynutí. Bio kypřicí prášek můžete také využít k přípravě vaječných pokrmů, jako jsou nadýchané vaječné omelety, stačí přidat trochu kypřicího prášku, aby byla struktura dokonale měkká a nadýchaná.

Složení produktu
- BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné)
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 12 g
- 45 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
| Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | |
| kJ | kcal | |||||||
| Na 100 g sypké směsi | 705 | 166 | 0 | 0 | 41 | 0 | <0,5 | 15,4 | 
v
| Kategorie: | BIO | 
|---|---|
| EAN: | 8594006668255 | 
| Bez lepku: | Ano | 
| Bez přidaného cukru: | Ano | 
| Bio Výrobky: | Ano | 
| Vegan: | Ano | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                        

 
                 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                    