Bio Želatina nasladko i naslano 20 g

Neohodnoceno

Bio Želatina je přírodní zahušťovadlo, skvělé pro přípravu naslano i nasladko, ať už jako želé na dorty či koláče anebo do aspiků a tlačenek. Užívá se i pro krémy, polevy či pudingy anbeo jako želírující činidlo. Naše želatina je výborně rozpustná a perfektně držící tvar. Vyrobena z živočišného kolagenu, z pouze BIO chovů. 20 g.

Některé BIO produkty mohou dorazit ještě ve starém designu, odvíjí se od skladových zásob.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
22.7.2024
Možnosti doručení
35,90 Kč 29,67 Kč bez DPH
Bio Želatina nasladko i naslano 20 g
Neohodnoceno
BIO zelatina zahustovadlo drzici tvar netvori hrudky zivocisny kolagen
Bio

Celé portfolio
jedině zde v prodeji

Speciální akce a
nabídky pouze zde

Novinky nakoupíte
jako první

Doprava zdarma
od 599 Kč

Přírodní želatina z BIO chovů

Proč použít BIO Želatinu?

Bio Želatina je oblíbené přírodní zahušťovadlo, protože účinně zadržuje vodu a tvoří stabilní gelovou strukturu. V kuchyni má široké použití, ať už nasladko nebo naslano. Je vynikající pro krémy, pudingy či polevy, skvělá je jako dortové či koláčové želé a často se používá i do tlačenek nebo aspiků. Oblíbená je i jako želírovací činidlo anebo jako ztužovadlo

Snadno připravitelná, nepění a nevytváří hrudky.

Tato živočišná želatina je vepřového původu, z pouze  certifikovaných BIO chovů, kde musí mít dostatečně velký výběh, musí chodit pravidelně na denní světlo a musí být krmena dle pravidel ekologického zemědělství.

Základní složkou je kolagen, který je důležitý pro zdraví kloubů, kůže, vlasů a nehtů.

Želatina má nízký obsah kalorií a tuku a může mít pozitivní vliv na trávicí soustavu.

Výhody

Použijte BIO Želatinu

  • Spolehlivé zahušťovadlo, nasladko i naslano
  • Výkonné želírovací činidlo
  • Živočišného původu, z pouze Bio chovů prasat
  • Nepění, nevytváří hrudky
  • Bez chuti a zápachu
  • Snadná příprava
  • Hlavní složkou je kolagen, důležitý i pro tělo

Příprava

Připravit BIO Želatinu je jednoduché

  • Na přípravu vezměte 500 ml hmoty.
  • Do poloviny studené tekutiny (250 ml) vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat.
  • Zbylou tekutinu (250 ml) svaříme a vmícháme do nabobtnalé želatiny a dále zpracováváme podle receptu.

Tipy

od Amylonky

  • Pravidlo pro začátečníky zní: "Hlavní jí nevařte!", jinak už neztuhne, protože je citlivá na vysoké teploty. Při vaření by totiž došlo k její denaturaci, což znamená, že by se změnila její struktura a ztratila by své želírovací schopnosti.

 

 

Složení produktu

  • Bio vepřová želatina jedlá v prášku

Hmotnost a ks v kartonu

  • Hmotnost 20 g
  • 15 ks v kartonu

Trvanlivost

  • Trvanlivost 24 měsíců

Kde se produkt vyrábí?

  • V České republice.

Výživové údaje

Výživové hodnoty Energetická hodnota Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
Sacharidy Z toho cukry Bílkoviny Sůl
kJ kcal
Na 100 g sypké směsi 1435 342 0 0 0 0 84 0,08

proc-amylon-clanek

proc-amylon-recept

Kategorie: BIO
Bez lepku: Ano
Bez přidaného cukru: Ano
Bio Výrobky: Ano
Vegan: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Bio Agar želírovací činidlo a přírodní zahušťovadlo náhrada želatiny z mořských čas bezlepkové
Bio
32,05 Kč bez DPH
35,90 Kč
7439
BIO cukr citronový třtinový cukr esence citronu
Bio
11,52 Kč bez DPH
12,90 Kč
7432
BIO cukr skořicový bez přikrášlování třtinový cukr
Bio
11,52 Kč bez DPH
12,90 Kč
7403
BIO vanilkový cukr bourbon vanilka třtinový cukr
Bio
11,52 Kč bez DPH
12,90 Kč
7429
Amylon BIO celozrnné kakaové řezy z celozrnné mouky snadná příprava pro vegany
Bio
53,48 Kč bez DPH
59,90 Kč
7320
kyselina citronova 100 g
24,71 Kč bez DPH
29,90 Kč
6650
slehacka v prasku ciste bila
13,30 Kč bez DPH
14,90 Kč
6103
Skoricovy cukr vyrazn vune na strudl na kavu na livance
4,38 Kč bez DPH
4,90 Kč
6747