Bio Želatina nasladko i naslano 20 g

Neohodnoceno

Bio Želatina je přírodní zahušťovadlo, skvělé pro přípravu naslano i nasladko, ať už jako želé na dorty či koláče anebo do aspiků a tlačenek. Užívá se i pro krémy, polevy či pudingy anbeo jako želírující činidlo. Naše želatina je výborně rozpustná a perfektně držící tvar. Vyrobena z živočišného kolagenu, z pouze BIO chovů. 20 g.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do:
10.7.2025
Možnosti doručení
35,90 Kč –14 % 30,87 Kč 25,51 Kč bez DPH
Bio Želatina nasladko i naslano 20 g
Neohodnoceno
BIO zelatina zahustovadlo drzici tvar netvori hrudky zivocisny kolagen
Akce Bio
35,90 Kč –14 %

Celé portfolio
jedině zde v prodeji

Speciální akce a
nabídky pouze zde

Novinky nakoupíte
jako první

Doprava zdarma
od 599 Kč

Přírodní želatina z BIO chovů

Proč použít BIO Želatinu?

Bio Želatina je oblíbené přírodní zahušťovadlo, protože účinně zadržuje vodu a tvoří stabilní gelovou strukturu. V kuchyni má široké použití, ať už nasladko nebo naslano. Je vynikající pro krémy, pudingy či polevy, skvělá je jako dortové či koláčové želé a často se používá i do tlačenek nebo aspiků. Oblíbená je i jako želírovací činidlo anebo jako ztužovadlo

Snadno připravitelná, nepění a nevytváří hrudky.

Tato živočišná želatina je vepřového původu, z pouze  certifikovaných BIO chovů, kde musí mít dostatečně velký výběh, musí chodit pravidelně na denní světlo a musí být krmena dle pravidel ekologického zemědělství.

Základní složkou je kolagen, který je důležitý pro zdraví kloubů, kůže, vlasů a nehtů.

Želatina má nízký obsah kalorií a tuku a může mít pozitivní vliv na trávicí soustavu.

Výhody

Použijte BIO Želatinu

  • Spolehlivé zahušťovadlo, nasladko i naslano
  • Výkonné želírovací činidlo
  • Živočišného původu, z pouze Bio chovů prasat
  • Nepění, nevytváří hrudky
  • Bez chuti a zápachu
  • Snadná příprava
  • Hlavní složkou je kolagen, důležitý i pro tělo

Příprava

Připravit BIO Želatinu je jednoduché

  • Na přípravu vezměte 500 ml hmoty.
  • Do poloviny studené tekutiny (250 ml) vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat.
  • Zbylou tekutinu (250 ml) svaříme a vmícháme do nabobtnalé želatiny a dále zpracováváme podle receptu.

Tipy

od Amylonky

  • Pravidlo pro začátečníky zní: "Hlavní jí nevařte!", jinak už neztuhne, protože je citlivá na vysoké teploty. Při vaření by totiž došlo k její denaturaci, což znamená, že by se změnila její struktura a ztratila by své želírovací schopnosti.

 

 

Složení produktu

  • Bio vepřová želatina jedlá v prášku

Hmotnost a ks v kartonu

  • Hmotnost 20 g
  • 15 ks v kartonu

Trvanlivost

  • Trvanlivost 24 měsíců

Kde se produkt vyrábí?

  • V České republice.

Výživové údaje

Výživové hodnoty Energetická hodnota Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
Sacharidy Z toho cukry Bílkoviny Sůl
kJ kcal
Na 100 g sypké směsi 1435 342 0 0 0 0 84 0,08

proc-amylon-clanek

proc-amylon-recept

Kategorie: BIO
EAN: 8594006661966
Bez lepku: Ano
Bez přidaného cukru: Ano
Bio Výrobky: Ano
Vegan: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Bio Agar želírovací činidlo a přírodní zahušťovadlo náhrada želatiny z mořských čas bezlepkové
Akce Bio
27,56 Kč bez DPH
30,87 Kč
35,90 Kč (–14 %)
7439
BIO cukr citronový třtinový cukr esence citronu
Akce Bio
9,90 Kč bez DPH
11,09 Kč
12,90 Kč (–14 %)
7432
BIO cukr skořicový bez přikrášlování třtinový cukr
Akce Bio
9,90 Kč bez DPH
11,09 Kč
12,90 Kč (–14 %)
7403
BIO vanilkový cukr bourbon vanilka třtinový cukr
Akce Bio
9,90 Kč bez DPH
11,09 Kč
12,90 Kč (–14 %)
7429
1024x768 nahled soda
Akce Novinka
6,32 Kč bez DPH
7,65 Kč
8,90 Kč (–14 %)
6810
slehacka v prasku ciste bila
Akce
11,44 Kč bez DPH
12,81 Kč
14,90 Kč (–14 %)
6103
Skoricovy cukr vyrazn vune na strudl na kavu na livance
Akce
3,76 Kč bez DPH
4,21 Kč
4,90 Kč (–14 %)
6747
vanilkovy cukr bourbon vanilka provoni dobroty
Akce
6,06 Kč bez DPH
6,79 Kč
7,90 Kč (–14 %)
6569