Bio Želatina nasladko i naslano 20 g
Bio Želatina je přírodní zahušťovadlo, skvělé pro přípravu naslano i nasladko, ať už jako želé na dorty či koláče anebo do aspiků a tlačenek. Užívá se i pro krémy, polevy či pudingy anbeo jako želírující činidlo. Naše želatina je výborně rozpustná a perfektně držící tvar. Vyrobena z živočišného kolagenu, z pouze BIO chovů. 20 g.
Některé BIO produkty mohou dorazit ještě ve starém designu, odvíjí se od skladových zásob.
Celé portfolio
jedině zde v prodeji
Speciální akce a
nabídky pouze zde
Novinky nakoupíte
jako první
Doprava zdarma
od 599 Kč
Přírodní želatina z BIO chovů
Proč použít BIO Želatinu?
Bio Želatina je oblíbené přírodní zahušťovadlo, protože účinně zadržuje vodu a tvoří stabilní gelovou strukturu. V kuchyni má široké použití, ať už nasladko nebo naslano. Je vynikající pro krémy, pudingy či polevy, skvělá je jako dortové či koláčové želé a často se používá i do tlačenek nebo aspiků. Oblíbená je i jako želírovací činidlo anebo jako ztužovadlo.
Snadno připravitelná, nepění a nevytváří hrudky.
Tato živočišná želatina je vepřového původu, z pouze certifikovaných BIO chovů, kde musí mít dostatečně velký výběh, musí chodit pravidelně na denní světlo a musí být krmena dle pravidel ekologického zemědělství.
Základní složkou je kolagen, který je důležitý pro zdraví kloubů, kůže, vlasů a nehtů.
Želatina má nízký obsah kalorií a tuku a může mít pozitivní vliv na trávicí soustavu.
Výhody
Použijte BIO Želatinu
- Spolehlivé zahušťovadlo, nasladko i naslano
- Výkonné želírovací činidlo
- Živočišného původu, z pouze Bio chovů prasat
- Nepění, nevytváří hrudky
- Bez chuti a zápachu
- Snadná příprava
- Hlavní složkou je kolagen, důležitý i pro tělo
Příprava
Připravit BIO Želatinu je jednoduché
- Na přípravu vezměte 500 ml hmoty.
- Do poloviny studené tekutiny (250 ml) vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat.
- Zbylou tekutinu (250 ml) svaříme a vmícháme do nabobtnalé želatiny a dále zpracováváme podle receptu.
Tipy
od Amylonky
- Pravidlo pro začátečníky zní: "Hlavní jí nevařte!", jinak už neztuhne, protože je citlivá na vysoké teploty. Při vaření by totiž došlo k její denaturaci, což znamená, že by se změnila její struktura a ztratila by své želírovací schopnosti.
Složení produktu
- Bio vepřová želatina jedlá v prášku
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 20 g
- 15 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | |
kJ | kcal | |||||||
Na 100 g sypké směsi | 1435 | 342 | 0 | 0 | 0 | 0 | 84 | 0,08 |
Kategorie: | BIO |
---|---|
Bez lepku: | Ano |
Bez přidaného cukru: | Ano |
Bio Výrobky: | Ano |
Vegan: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.