Škrob bramborový - jemný 200 g
Jemný bramborový škrob je čistý přírodní produkt, který se používá jako zahušťovadlo k bramborovým knedlíkům a dalších pokrmů z brambor. Výborný je i k nakládání a obalování masa a do asijských pokrmů. V pekařství pomáhá zachovat tvar, zlepšuje jemnost těsta a prodlužuje trvanlivost pečiva. Neutrální chuť, snadno se rozpouští ve studené vodě. 200 g.
Celé portfolio
jedině zde v prodeji
Speciální akce a
nabídky pouze zde
Novinky nakoupíte
jako první
Doprava zdarma
od 599 Kč
Všestranný pomocník
Proč použít Škrob bramborový?
Škrob patří mezi nejdůležitější polysacharidy. Náš bramborový škrob je čistě přírodní produkt použitelný jako skvělé zahušťovadlo, zejména pro pokrmy z brambor, např. bramborových knedlíků.
Pekařům zlepšuje jemnost těst, pomáhá zachovat tvar a prodlužuje trvanlivost pečiva. Oblíbený je i pro nakládání a obalování masa a do asijských pokrmů.
Zahušťuje rychle a dává pokrmům hladkou a lehkou konzistenci. Může být použit jako alternativa klasické mouky nebo jako přísada do pečiva.
Produkt má neutrální chuť a snadno se rozpouští ve studené vodě.
Výhody
Vyzkoušejte Škrob bramborový
- Vynikající zahušťovadlo, zejména u pookrmů z brambor
- Do omáček, polévek, dezertů i dalších pokrmů
- Pro nakládání a obalování masa a do asijských pokrmů
- K zjemnění těst, prodloužení trvanlivosti pečiva a zachování tvaru
- Snadno se rozpouští ve vodě
- Neutrální chuť
Příprava
Použít tento škrob je snadné
- Jemný bramborový škrob se používá do dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů. Dále je vhodný k zahušťování omáček místo mouky i pro čínskou a orientální kuchyni.
Tipy
od Amylonky
-
Použijete-li škrob při zahušťování, rozmíchejte ho nejdříve v menším množství studené vody a teprve pak ho vmíchejte do jídla, aby se netvořily hrudky.
-
Při přípravě bramborových knedlíků obalte nachystané válečky z těsta v bramborovém škrobu, nebudou se ovařovat a jejich povrch zůstane pevný.
Složení produktu
- Bramborový škrob
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 200 g
- 9 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 36 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | |
kJ | kcal | |||||||
Na 100 g sypké směsi | 1355 | 319 | <0,5 | <0,1 | 79 | <0,5 | <0,5 | 0 |
Referenční hodnota příjmu u průměrné osoby (8400 kJ/2000 kcal) – přepočet viz*
Kategorie: | Škroby |
---|---|
Bez lepku: | Ne |
Bez přidaného cukru: | Ano |
Bio Výrobky: | Ne |
Vegan: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.