Kypřicí prášek 12 g - bez lepku, bezfosfátový
Bezlepkový Kypřicí prášek do pečiva, vyrobený z kvalitních surovin, zajistí, aby vaše bábovka a jiné dobroty byly výborně nadýchané a odlehčené. Kypřicí látkou je vinný kámen, přírodní minerál z usazenin na stěnách sudů nebo lahví po fermentaci vína. Bezfosfátový. Oceněný značkou Klasa. Hmotnost 12 g.
Celé portfolio
jedině zde v prodeji
Speciální akce a
nabídky pouze zde
Novinky nakoupíte
jako první
Doprava zdarma
od 599 Kč
Pomocníci při pečení
Proč použít Kypřicí prášek do pečiva?
Tento spolehlivý parťák v kuchyni je vyroben z pouze pečlivě vybraných surovin.
Díky tomuto užitečnému pomocníkovi bude při pečení vaše těsto výborně odlehčené a nadýchané, takže vaše bábovka, sušenky a jiné dobroty budou prostě skvělé.
Hlavní kypřicí složkou v tomto kypřicím prášku je vinný kámen, což je přírodní minerál získávaný z usazenin na stěnách sudů nebo lahví po fermentaci vína.
Náš Kypřicí prášek do pečiva je vhodný i pro bezlepkovou dietu a neobsahuje fosfáty, ze kterých někoho může "pálit" žáha.
Výhody
Použijte náš Kypřicí prášek do pečiva
- Parťák v kuchyni, na kterého je spoleh
- Z pouze pečlivě vybraných surovin
- Těsto bude odlehčené a nadýchané
- Kypřicí látkou je vinný kámen, přírodní minerál
- Bez lepku a bez fosfátů
Příprava
Tento produkt má široké využití
-
Kypřicí prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále do perníku, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.
-
Doporučené dávkovaní: (na 0,5 kg): těsta třená -celý sáček, těsta křehká -2/3 obsahu sáčku, těsta knedlíková- 1/3 obsahu sáčku.
Tipy
od Amylonky
Pár zásad, aby nám těsto pěkně vykynulo:
-
Suroviny mějte v pokojové teplotě. Vše potřebné si připravte alespoň 30 minut před pečením. (Rozdíly teplot mohou zkomplikovat chemickou reakci a zabránit správnému kypření)
-
Míchejte nejprve suché suroviny s kypřicím práškem v jedné nádobě a tekuté suroviny v druhé nádobě. Cukr je výjimkou, ten přidejte k tekutinám. Následně všechny suroviny rychle promíchejte a vložte buchtu do vyhřáté trouby. (Raději míchejte těsto méně pečlivě, kratší dobu, protože časová prodleva ubírá výsledné nadýchanosti)
- Kypřicí prášek můžete využít i při přípravě slaných těst a pokrmů. Existuje velké množství receptů na vdolky a různé druhy pečiva bez kynutí. Bio kypřicí prášek můžete také využít k přípravě vaječných pokrmů, jako jsou nadýchané vaječné omelety, stačí přidat trochu kypřicího prášku, aby byla struktura dokonale měkká a nadýchaná.
Složení produktu
- Kukuřičný škrob, kypřící látky (uhličitany sodné, vinany draselné).
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 12 g
- 40 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | |
kJ | kcal | |||||||
Na 100 g sypké směsi | 705 | 166 | 0 | 0 | 41 | 0 | <0,5 | 15,4 |
Kategorie: | Pomocníci na pečení |
---|---|
Bez lepku: | Ano |
Bez přidaného cukru: | Ano |
Bio Výrobky: | Ne |
Vegan: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.