Cukr vanilínový 250 g
Vanilínový cukr s příjemným aroma je dlouhodobě oblíbená přísada, která dodá jídlům šmrnc a má široké použití při pečení, do jídel i do nápojů. Příjemně je osladí a dodá jim výrazné a nezaměnitelné aroma, tak známé z dětství. Vanilínovým cukrem báječně provoníte svatební koláče nebo vánoční cukroví. Velké a výhodné 250 g balení.
Celé portfolio
jedině zde v prodeji
Speciální akce a
nabídky pouze zde
Novinky nakoupíte
jako první
Doprava zdarma
od 599 Kč
Pomoc nejen při pečení
Proč použít náš Vanilínový cukr?
Vanilínový cukr je u českých pekařek a pekáren velmi oblíbený. Hojně je využíván do různých dezertů a sladkých pokrmů právě pro svou intenzivní vůni a příjemné aroma. Můžete ho použít celoročně téměř do všech tradičních českých, sladkých dezertů a zákusků.
Vůně vanilínu je například často spojená s příjemnou atmosférou vánoční pohody.
Výhody
Ochutnejte Cukr Vanilínový
- Kvalitní suroviny
- Intenzivní a příjemné aroma
- Velké a výhodné balení
- Pro sladké pokrmy a zvýraznění chutí jídel i nápojů
Příprava
Tento produkt má široké využití
-
Vanilínový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti těst.
-
Přidáváme ho do krémů, tvarohů nebo zmrzlin.
Tipy
od Amylonky
-
Na jaře s ním sypeme masopustní koláče, na Velikonoce ho přidáváme do těsta na mazance a beránka. Přes léto do bublanin a koláčů a na Vánoce nám provoní celou kuchyň při obalování rohlíčků nebo slepovaného cukroví.
-
Nezapomeňme na tradiční českou bábovku, kterou si můžeme zpříjemnit každý den u snídaně či u odpolední kávy.
Složení produktu
- Cukr, aroma
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 250 g
- 9 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | |
kJ | kcal | |||||||
Na 100 g sypké směsi | 1697 | 399 | 0 | 0 | 100 | 100 | 0 | 0 |
Kategorie: | Pomocníci na pečení |
---|---|
Bez lepku: | Ne |
Bez přidaného cukru: | Ne |
Bio Výrobky: | Ne |
Vegan: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.