Exclusive puding granátové jablko 40 g
Vyzkoušejte lahodný Exclusive puding granátové jablko, které doslova rozjasní chuťové pohárky. Jeho jemná konzistence se snoubí s osvěžující chutí granátových jablek. Pečlivě vybrané suroviny, dokonale hebká konzistence, lákavá vůně a vyladěná chuť, kdo by odolal řadě pudingů Exclusive. Šikovný pomocník pro přípravu dezertů, krémů nebo korpusů. Bez umělých sladidel a přidaného cukru. Hmotnost 40 g.
            Celé portfolio
 jedině zde v prodeji
        
            Speciální akce a
 nabídky pouze zde
        
            Novinky nakoupíte
 jako první
        
            Doprava zdarma
 od 599 Kč
        
Řada Exclusive
Proč ochutnat tento lahodný puding?
Lahodný puding granátové jablko z řady Exclusive je ideální pochoutka ke snídani, ke svačině nebo slouží v kuchyni jako přísada do dezertů, krémů či dortů.
Chuť tohoto neotřelého pudingu nabízí dokonalé sladko-kyselé tóny granátového jablka, což způsobuje úžasný gurmánský zážitek.
Tento puding je vyrobený z kvalitního kukuřičného škrobu, lehce stravitelný a velmi snadno připravitelný. Je bez umělých sladidel a přidaného cukru, takže je vhodný i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr. Neobsahuje palmový olej.
Zvolíte-li naši řadu Exclusive, oceníte pudingy bez hrudek, rozplývající se konzistenci na jazyku, skutečně lahodnou a vyladěnou chuť a nádhernou vůni. V neposlední řadě ochutnáte puding z pečlivě vybraných a kvalitních surovin.
.png)
Výhody
Benefity Exclusive pudingu
- Lehce stravitelná snídaně nebo svačinka
- Jemná konzistence bez hrudek
- Lahodné tóny granátového jablka
- Lehce vyklopitelný, držící tvar
- Vhodná i do krémů, dezertů i na pečení
- Snadná příprava během chvilky
- Bez přidaného cukru, umělých sladidel a palmového oleje
- Pro mlsouny, sportovce i kulinářství
- Vhodné i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr
.jpg)
Příprava
Tento puding připravíte snadno
- Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
- Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahříváme k varu.
- Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
- Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
- Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
.png)

Tipy
od Amylonky
- 
Puding lze připravit také v kozím mléce nebo v alternativách rostlinných nápojů. 
- 
Polití pudingu sirupem, zdokonalíte svůj gurmánský požitek. 
- 
Variabilní pomocník k přípravě, dezertů, zákusků, krémů a jemných korpusů. 
- 
U pudingových pohárů se v kreativitě meze nekladou. Kombinujte vrstvy pudingu s ovocem, piškoty, křupavými sušenkami, oříšky, šlehačkou či zmrzlinou. 

Složení produktu
- Kukuřičný škrob, sušená červená řepa, přírodní barvivo: anthokyany, sušené granátové 
 jablko 1 %, přírodní aroma
Hmotnost a kusů v kartonu
- Hmotnost 40 g
- 25 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců.
Informace pro alergiky
- Může obsahovat stopy mléka a vajec.
Kde se puding vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
| Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | ||
| kJ | kcal | ||||||||
| Na 100 g sypké směsi | 1482 | 349 | 0,5 | 0,1 | 86 | 1,9 | 0,8 | 0,13 | |
| *Na 100 g hotového výrobku | 379 | 90 | 1,3 | 0,8 | 17 | 11 | 3,0 | 0,09 | |
| ** % | 5 | 2 | 4 | 6 | 12 | 6 | 1,6 | ||
*Výrobek připravený podle návodu s mlékem (1,5% tuku) a cukrem
**Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)
| Kategorie: | Pudingy | 
|---|---|
| EAN: | 8594006662307 | 
| Bez lepku: | Ne | 
| Bez palmového oleje: | Ano | 
| Bez přidaného cukru: | Ano | 
| Bio Výrobky: | Ne | 
| Vegan: | Ne | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        

 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
            