BIO Rýžový puding se skořicí a jablkem - bez lepku 40 g
Lahodný a lehce stravitelný BIO puding rýžový se skořicí a jablkem. Kousky sušených jablek a skořice dávají tomuto dezertu báječně svěží a kořeněnou chuť i vůni hladící po duši. Pečlivě vybrané suroviny přírodního původu a nejvyšší kvality. Chutná horký i studený a je skvělým pomocníkem pro přípravu dezertů, krémů, korpusů i pro zahušťování. Bez lepku i bez umělých sladidel a přidaného cukru. Hmotnost 40 g.
Celé portfolio
jedině zde v prodeji
Speciální akce a
nabídky pouze zde
Novinky nakoupíte
jako první
Doprava zdarma
od 599 Kč
BIO rýžová řada
Rýžové pudingy si zamilujete
Neskutečně lahodný BIO rýžový puding se skořicí a jablkem je lehce stravitelná pochoutka ke snídani, ke svačině nebo slouží v kuchyni jako přísada do dezertů, krémů či dortů.
Puding je vyroben z kvalitního Bio rýžového škrobu, který je alternativou klasického škrobu z pšenice a je vhodný pro lidi s alergií na lepek nebo pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu.
Sušená jablka dávají tomuto pudingu příjemnou sladkost i příjemnou texturu, zatímco skořice přidává pikantní a teplý charakter.
Tento puding je velmi snadno připravitelný a lze připravit i s náhražkami mléka, jako je ovesný či sójový nápoj.
Zvolíte-li naši BIO rýžovou řadu, získáte inspirativní chuť hladící po duši, lehkou stravitelnost a autentickou vůni bez přikrášlování i suroviny přírodního původu z BIO surovin.
Je bez umělých sladidel a přidaného cukru, takže je vhodný i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr. Puding neobsahuje palmový olej.
Výhody
Ochutnejte BIO rýžový puding
- Neskutečně lahodná chuť i jemnost
- Lehce stravitelný dezert k snídani nebo jako svačinka
- Skvělý i do krémů, dezertů, korpusů i na zahušťování
- Inspirativní chuť pohladí po duši
- BIO rýžový škrob
- Vhodný i pro bezlepkovou dietu
- Snadná příprava během chvilky
- Bez přidaného cukru, umělých sladidel a palmového oleje
- Vhodné i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr
Příprava
Tento puding připravíte snadno
- Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
- Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahříváme k varu.
- Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
- Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
- Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Tipy
od Amylonky
-
Puding lze připravit také v kozím mléce nebo v alternativách rostlinných nápojů.
-
Politím pudingu sirupem zdokonalíte gurmánský zážitek.
-
V našich receptech najdete i další zajímavé recepty na pudingy značky Amylon.
Složení produktu
- Bio rýžový škrob 89 %, bio jablko sušené 8 %, bio skořice mletá 3 %.
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 40 g
- 25 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se puding vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | ||
kJ | kcal | ||||||||
Na 100 g sypké směsi | 1489 | 351 | <0,5 | <0,1 | 85 | 1,7 | 0,8 | 0 | |
*Na 100 g hotového výrobku | 339 | 80 | 1,4 | 0,9 | 14 | 8,0 | 3,0 | 0,09 | |
** % | 4 | 2 | 4 | 5 | 9 | 6 | 1,5 |
*Výrobek připravený podle návodu s mlékem (1,5% tuku) a cukrem
**Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal)
Kategorie: | BIO |
---|---|
Bez lepku: | Ano |
Bez přidaného cukru: | Ano |
Bio Výrobky: | Ano |
Vegan: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.