BIO Celozrnné těsto na pizzu 250 g
Z BIO celozrnného těsta na pizzu upečete jednoduše chutnou pizzu připravenou z pečlivě vybraných BIO surovin a BIO celozrnné mouky, ať už nasladko nebo naslano. Tato skvělá pizza, která zasytí a dodá energii, má díky surovinám vyšší obsah vlákniny. Příprava je snadná a je jen na vás, čím ji ozdobíte. Vhodné i pro vegany, bez přidaného cukru a bez palmového oleje. Hmotnost 250 g.
            Celé portfolio
 jedině zde v prodeji
        
            Speciální akce a
 nabídky pouze zde
        
            Novinky nakoupíte
 jako první
        
            Doprava zdarma
 od 599 Kč
        
Jídla od Amylonu zdravěji
Naší BIO pizzou příjemně překvapíte
Toto velmi oblíbené jídlo z italské kuchyně je zdravější alternativou ke klasické pizze. Ať už nasladko nebo naslano, potěší všechny jedlíky i mlsouny, kteří si chtějí dopřát pořádnou pizzu a zároveň jim záleží na svém zdraví i životním prostředí.
Základem je BIO celozrnná mouka, která je bohatší na minerály a vitamíny a také vlákninu, takže se nasytíte na delší dobu a získáte potřebnou energii. Vláknina je důležitá pro náš trávicí systém, pomáhá udržovat pocit sytosti a reguluje hladinu cukru v krvi.
Je jen a jen na vás a na strávnících, kterými ingrediencemi pizzu obložíte pro zvýšení její výživné hodnoty i pro skvělou finální chuť. Níže najdete několik šikovných tipů. Navíc pizzu lze připravit i nasladko, čímž překvapíte nejen malé strávníky.
Příprava je rychlá a snadná. Bez přidaného cukru a bez palmového oleje.

Výhody
Ochutnejte tento kus Itálie
- Chutné a zdravější alternativa klasické pizzy
- Z pečlivě vybraných BIO surovin a celozrnné mouky
- Naslano i nasladko
- Zasytí a dodá potřebnou energii
- Bohatší na vlákninu
- Vhodná i pro vegany a vegetariány
- Rychlá a snadná příprava
- Bez přidaného cukru a bez palmového oleje

Příprava
Příprava je snadná
- Obsah sáčku vsypeme do mísy, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto, které necháme 5 minut odležet.
- Pomoučněnýma rukama těsto vytvarujeme a dáme na kulatý pizza plech nebo klasický plech vyložený pečícím papírem.
- Těsto plníme libovolnou náplní podle chuti např. rajčatovou passatou, šunkou, žampiony, zeleninou, sýrem atd.
- Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 20 – 25 minut.

Tipy
od Amylonky
- Kvalitním sýrem, jako je mozzarella nebo parmazán, získáte bohatší a krémovější chuť pizzy.
- Rajčata, houby, cibule, špenát, olivy, papriky a jiná zelenina dodají pizze lepší texturu, svěží chuť a vyšší výživové hodnoty
- Nejen malí strávníci mohou ocenit ovoce typu broskve, ananas nebo kousky manga, pizza je příjemně sladká a v kontrastu k ostatním ingrediencím.
- No a čerstvé bylinky, např. oregano, petržel nebo bazalka, ty dotvoří skvělý gurmánský zážitek a zlepší chuť.

Složení produktu
- BIO pšeničná mouka celozrnná 97 %, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl.
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 250 g
- 10 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 12 měsíců
Kde se produkt vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
| Výživové hodnoty | Energetická hodnota | Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny | Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | ||
| kJ | kcal | ||||||||
| Na 100 g sypké směsi | 1584 | 375 | 1,8 | 0,3 | 71 | <0,4 | 13 | 1,82 | |
| *Na 100 g hotového výrobku | 990 | 234 | 1,1 | 0,2 | 44 | 0,2 | 7,9 | 1,14 | |
| ** % | 12 | 1,9 | 0,9 | 17 | 0,3 | 19 | 19 | ||
| Kategorie: | BIO | 
|---|---|
| EAN: | 8594006667111 | 
| Bez lepku: | Ne | 
| Bez palmového oleje: | Ano | 
| Bez přidaného cukru: | Ano | 
| Bio Výrobky: | Ano | 
| Vegan: | Ano | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                         
                        

 
                 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
            